Obiectul unei licitatii castigate si pentru care s-a achitat factura este al Dumneavoastra.

Pentru a intra in posesia sa, trebuie sa va prezentati in intervalul orar si la locul indicat pe factura, pentru a va ridica bunul achizitionat. Pe factura vor fi indicate si datele de contact ale persoanei responsabila cu predarea bunului catre Dumneavoastra.

Cu ocazia ridicarii bunului va rugam sa aveti la dumneavoastra copia facturii, a ordinului cu care s-a efectuat plata facturii si actele de identificare.

Neridicarea obiectului in termenul indicat implica taxe suplimentare de depozitare, asa cum sunt specificate in Termenii si Conditiile site-u-lui Euroscanro, acceptate la crearea contului.

Neplata facturii de achizitie a obiectului unei licitatii castigate nu va exonereaza de plata comisioanelor datorate catre EUROSCANRO.

Ca un serviciu oferit clientilor nostri este posibila si livrarea de catre EUROSCANRO a obiectelor, la o adresa indicata de licitatorul castigator.  Pentru detalii privind posibilitatile noastre si pretul acestui serviciu va rugam sa ne scrieti la contact@euroscan.ro.