Odata ce aveti un cont de cumparator la Euroscanro si ati vizualizat obiectul sau obiectele ce va intereseaza, puteti realiza achizitia participand la licitatie.

Daca din lista obiectelor ce apartin unei licitatii selectati un anume obiect, va aparea o fereastra ce va solicita sa va logati cu numele si parola contului dumneavoastra. Veti ramane logat pana la inchiderea sesiunii dumnevoastra de lucru pe site-ul Euroscanro. Fiind logat, cand selectati obiectul vi se va deschide o fereastra cu informatii privind taxele ce insotesc achizitia si urmatorul pas valoric de oferit. Puteti introduce aici oferta dvs. maxima. Serviciul de licitare va plasa automat o oferta cu un pas de licitare mai mare decat a competitorilor, pana la limita ofertei dvs maxime.

Toate ofertele sunt angajante pentru cel ce le-a depus.

Daca la inchiderea licitatiei oferta dumneavoastra are valoarea cea mai mare veti primi pe adresa de e-mail un mesaj de confirmare. Daca cunoasteti acest lucru si nu ati primit mesajul, va rugam contactati-ne la contact@euroscan.ro. In mesajul de confirmare veti primi si indicatii privind acceptarea ofertei, daca suma oferita a depasit pretul rezervat, sau continuarea de negocieri cu vanzatorul.