Ma bucur sa vad ca vrei sa stii cu cine ai de-a face, adica cine suntem.

Pai suntem o mana de oameni trecuti prin multe (asa se descriu pe sine cei mai in varsta) si care s-au lovit de oprelisti, s-au intors din drum si totusi au staruit a merge inainte.

Sa-ti spun doua povesti:

Aveam nevoie de un burghiu, o treaba casnica. La magazin era nou, de calitate. M-ar fi tinut zece ani (numai sa nu-l pierd) Dar aveam de dat o singura gaura asa ca m-am dus in piata “la rusi” si pentru ceva maruntis mi-am luat scula. Si am terminat treaba.

Altadata, la slujba era nevoie de scule noi. Fa necesar, referat, justificare. Patronul sau contabilitatea (depinde pana unde ajungi) are lista cu mijloace fixe, obiecte de inventar, necasate de zeci de ani. “De ce vrei altele noi, cu astea ce facem?”. Ne-am mai chinuit cu ele cativa ani. Apoi am avut norocul ca cineva sa vrea niscai scule pentru mai mult decat ar fi fost la fier vechi. “Le pot valorifica!” am avut raspunsul pregatit, si acceptat. A contat faptul ca nu a trebuit sa le aruncam. Si am mers inainte.

Poate felul in care am rezolvat problemele nu este cel mai bun, dar am trecut de acele hopuri. Ceea ce am facut in cadrul acestui site speram sa fie un ajutor in a gasi solutii mai bune problemelor tale.

Daca ai nevoie de vreun sfat tehnic, economic, sau orice, ia contact direct cu cel pe care-l consideri mai potrivit si, cu cata pricepere avem, vom incerca sa raspundem.

Numai Bine!

OLA OLSSON

inginer termice, doctor, manager, intreaba-l (in engleza) la

ola@euroscan.ro

ANDERS OVERGAARD

idem mecanic – specializat pe instalatii de ridicat

anders@euroscan.ro

 

MIKAEL LINDAHL

idem prelucrari mecanice, auto, curse auto (campion European Drag Racing)

mikael@euroscan.ro

ALEX BUMBU

electric, electronica, automatizari, intreaba-l (in romana) la

alex@euroscan.ro